Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotozoektocht en vlinderwandeling in BEGIJNENDIJK

1 maart om 00:00 - 31 maart om 00:00

De wandeling is ongeveer 6 km lang. De wandeling is op sommige plaatsen moeilijk doenbaar voor buggy’s en rolstoelen.
Respecteer de geldende coronamaatregelen van de overheid en wees een voorzichtige en veilige deelnemer.
Parkeren kan aan het parochiecentrum of op de centrumparking, op wandelafstand van de kerk van Begijnendijk, waar de
wandelzoektocht begint.

De genummerde foto’s  FermBUURT-BEGIJNENDIJK-fotozoektocht-maart staan niet in de volgorde zoals ze onderweg genomen zijn.  De foto’s zijn genomen in december 2020 zodat de
voorwerpen op de foto’s bepaalde veranderingen kunnen ondergaan hebben door gebruik of door de inwerking van natuurelementen.
Vul op het antwoordblad Antwoordblad-BEGIJNENDIJK de straat en het huisnummer in waar je het voorwerp op deze foto tegenkomt of als dat niet kan: geef een goede omschrijving. Deelnemen aan de zoektocht kan door je antwoordblad voor 1 april 2021 in de brievenbus te steken van Betekomsesteenweg 55, 3130 Begijnendijk.

Het antwoord van de schiftingsvraag komt enkel in aanmerking om, bij gelijke punten, de deelnemers te rangschikken. De schiftingsvraag luidt: Hoeveel antwoordbladen zullen op het juiste adres ingediend zijn vóór 1 april 2021?

Met zoveel mogelijk juiste antwoorden maak je kans op een van de drie pakketten uit de wereldwinkel. Slechts één winnaarspakket per gezin of adres.
De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

De vuurvlinderwandeling: FermBUURT-BEGIJNENDIJK-vuurvlinderwandeling-maart leidt je via verharde wegen naar de mooiste plekjes van Begijnendijk. De wandeling is een aaneenschakeling van kleine, leuke natuurgebieden die bewaard gebleven zijn, zoals de Raam, Papendel en de Meren. Vooral in Papendel maak je – in de zomer – kans de unieke vuurvlinder tegen te komen.
Deze wandeling is geschikt voor buggy’s en rolstoelen. Start op het kerkplein van Begijnendijk. Parkeren kan op de centrumparking of bij het parochiecentrum.

 

 

Gegevens

Begin:
1 maart om 00:00
Einde:
31 maart om 00:00
Evenement Categorieën:
, ,

PRAKTISCH

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier of bij een bestuurslid. Je deelname is pas definitief zodra het verschuldigde bedrag is betaald aan een van onze bestuursleden of na overschrijving op rekening van Ferm Baal met nummer BE79 7343 0400 0433 (BIC: KREDBEBB). Schrijf bij mededeling je naam + activiteit + dag of datum.

Vertrek van de reizen en uitstappen op de parking aan het kapelletje in de Baalsebaan (tenzij anders vermeld werd).