Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunst in Brussel begint bij de metro

1 maart 2020

In de metrostations in Brussel zorgen meer dan 80 kunstwerken van Belgische makelei voor de verfraaiing van lokettenzalen, perrons en gangen. Alle disciplines komen aan bod: foto’s, glasramen, schilderijen, beeldhouwwerken … en alle materialen: van doek tot brons, van hout tot glas en staal. Wij bezoeken deze ondergrondse kunstgalerij op zondag om rustig stil te staan bij de verbeelding en het werk van 20 Belgische kunstenaars. Misschien zal je na deze dag je vooroordeel van vieze, vuile, donkere, schrikaanjagende metro bijstellen naar licht, proper en vooral schatrijk! We nemen de trein van 9.14 uur zodat we om 10 uur in Brussel zijn. ’s Middags eten we een broodje . Daarna weer de metro in tot 16 uur. Rond 17 uur eten we à la carte en met korting bij Chez Léon. Daarna huiswaarts.

Zorg zelf voor een treinkaartje h/t Brussel: € 6,80 voor wie 65 is of ouder, voor de anderen € 9. Ter plaatse betalen: broodje en lunch.

PRIJS: 22,5 EUR. MET FERM-KAART: 18 EUR INSCHRIJVEN VOOR 17 FEBRUARI SAMENKOMST IN STATION TE AARSCHOT OM 9 UUR  

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
1 maart 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Ferm Baal

PRAKTISCH

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier of bij een bestuurslid. Je deelname is pas definitief zodra het verschuldigde bedrag is betaald aan een van onze bestuursleden of na overschrijving op rekening van Ferm Baal met nummer BE79 7343 0400 0433 (BIC: KREDBEBB). Schrijf bij mededeling je naam + activiteit + dag of datum.

Vertrek van de reizen en uitstappen op de parking aan het kapelletje in de Baalsebaan (tenzij anders vermeld werd).