Menu Sluiten

FIETSTOCHT  op Ferm mattenjacht – 29 km – 16 tot 31 juli 2020

Start /einde: aan ’t Zand, Baalsebaan 287 te BAAL.

Een fietstocht langs alle soorten wegen en langs bijna alle bestuursleden van Ferm BAAL. Ferm BAAL heeft meer dan 300 leden en een ploeg van 33 bestuursleden. Huizen waar een Ferm-vrijwilliger woont, herken je aan een Ferm vlaggetje en een foto van de vrouw des huizes – met meestal een letter – aan de brievenbus. Bij de wegbeschrijving vind je een lijst met bestuursleden en 30 fotootjes van ’kleine’ Ferm-vrijwilligers.

ZOEKOPDRACHT: Koppel het juiste kleine meisje uit dit boekje aan de juiste vrouw des huizes onderweg. Zet de letter van de vrouw des huizes bij het overeenkomstige kleine meisje.
Je komt langs 30 bestuursleden. Bij 27 van hen vind je een letter op de foto. Die letter zet je bij het overeenkomstige kleine meisje.
Er zijn drie bestuursleden waar je niet passeert omdat ze verder weg
wonen. Toch is van hen een foto van het kleine meisje toegevoegd, maar zij zijn  niet te koppelen aan een ‘vrouw des huizes’.
Bij deze drie overblijvende kleine meisjes hoort telkens de letter R.

Al de letters bij de kleine meisjes vormen samen het adres waar we op vrijdag 31 juli om 19 uur buiten samenkomen.
Breng op 31 juli een mondmasker en je blad met fotootjes en juiste
combinatie
s mee. Twintig mensen met de meeste juiste koppelingen krijgen een leuke verrassing.

Schiftingsvraag
Onderweg kom je geregeld een Ferm-mat tegen. Spot zoveel mogelijk Ferm-matten en tel ze. In geval van meerdere ex aequo’s telt het aantal matten als schiftingsantwoord.